Centrul de Instruire pentru contabili
«Eurostudii»

Noutați și articole

Курсы бухгалтеров в МолдовеÎn perioada 01.08.16 – 05.09.16 continuă înregistrarea la cursul de 9 luni „Contabilitate”.

Conținutul cursului:

  • Contabilitate de la "zero"
  • 1C "Contabilitate" vers. 7 și vers. 8
  • Word, Excel, Power Point, Skype, mail s.a.
Sisteme informatice erp pentru integrarea eficientă a contabilităţii în procesele economice de business

În prezent tehnologiile informaţionale moderne constituie unul din principalii promotori ai schimbărilor din societate şi mediul de afaceri. Fiind folosite pe scară largă atât la nivel individual, cât şi la nivel organizaţional, tehnologiile informaţionale moderne servesc ca un catalizator de creştere şi modernizare.

Sisteme informatice erp pentru integrarea eficientă a contabilităţii în procesele economice de business

ERP este o soluţie software multi-modulară din seria aplicaţiilor economice, care informatizează şi integrează majoritatea proceselor economice ale entităţii cu scopul optimizării şi creşterii eficienţei acestora.

Istoria sistemelor ERP datează din anii 1960 cînd acest tip de aplicaţie software era folosit cu preponderenţă pentru asistarea procesului de producţie. Primul produs de acest tip a fost MRP (Material Resource Planning). Deşi utile în activitatea de producţie, aceste aplicaţii nu işi extindeau funcţionalităţile şi spre alte zone de interes pentru o entitate precum contabilitate,  resurse umane, vînzari ş.a.

Что такое бухгалтерский учет

Pentru a primi informație despre o entitate de regulă este destul să se urmărească informația din contabilitate. Sistemul de înregistrare cronologică și neîntreruptă a tuturor operațiunilor economice legate de venituri, cheltuieli, costuri, salariu, profit ș.a. se numește contabilitate. Contabilitatea permite controlul efectiv a operațiunilor economice care se efectuează în fiecare zi (achitarea salariilor, casarea mijloacelor fixe, achitarea impozitelor, acte de verificare cu furnizorul ș.a.).

Cine este un contabil?La o entitate privată sau publică, mare sau mică întotdeauna în statele de personal veți observa numaidecît un specialist contabil...

Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок