Centrul de Instruire pentru contabili
«Eurostudii»

Despre noi

Centrul de Instruire pentru contabili «Eurostudii»

Compania «Eurostudii», întruchipează o echipă de specialiști cu experianță în domeniul contabilității și administrării întreprinderilor. Întemeiată fiind cu scopul de apune capăt greutăților tinerilor specialiști, care caută un loc de muncă, dar nu se pot angaja din motiv de lipsă de experientă, lipsă de cunoștințe practice care înpiedică realizarea pe plan profisional a acestora.

Fiind dotați cu cele necesare(studii concrete, cadre nalt profesionale, profesori care cunosc realitatea) vrem să aducem speranță celor care luni sau chiar ani de zile avînd studii de diferite niveluri nu își pot realiza potențialul, cu atît mai degrabă că avem minți lucide care își pierd puterile peste hotarele țării fiind departe de cei dragi.

Suntem convinși că oricare din Dmv. sunteți capabili să vă realizați pe teritoriul țării, aveți mult mai multe drepturi și posibilități acasa, aici în Republica Moldova, decît acolo în țări străine.

Avantajele noastre

Centrul de studii «Eurostudii»

95% din companii

Metodă unică de predare

Metoda de predare a profesorilor este formată într- un mod în care ne permite de a comunica cu fiecare cursant la nivelul corespunzător , ceea ce duce la atingerea rezultatelor maxime.

Predare bazată pe şabloane

Cursurile se bazează pe şabloane, indiferent de capacitatea de asimilare a fiecărui cursant.

Cursuri practice

Numai la noi dumneavoastră veţi obţine nu numai cunoştinţele teoretice şi practice, dar şi veţi obţine o contabilitate exemplu a unei întreprinderi la care veţi activa ca contabil..

Cursuri teoretice

Dmv. obţineţi doar cunoştinţe teoretice fără exemple practice. 99 % din persoane nu au şansa de angajare la serviciu fără cunoaşterea documentaţiei şi practicii.

Tehnologii avansate

Noi mergem în pas cu timpul, şi regulat reînnoim tehnologiile pentru a vă putea oferi cele mai inovative.

Tehnologii învechite

Predarea se face pe baza tehnologiilor învechite. Programele sunt lipsite de majoritatea funcţiilor care duc la o activitate mai puţin operaţională.

Tarife accesibile

Motto-ul nostru este : ,,Preţ-calitate'', făcînd preţurile mai accesibile şi o calitate a studiilor superioară.

Preţuri mari

Preturile sunt mari bazate doar pe numel firmei, calitatea predării fiind joasă.

Profesori profesionişti

Profesorii companiei sunt contabili practici! Mereu sunt în curs de toate schimbările şi modificările legislaţiei, sunt gata să vă răspundă la toate întrebările dumneavoastră.

Profesori-studenţi

În cele mai dese cazuri profesorii nu au cunoştinţele necesare pentru a vă putea răspunde la întrebările Dmv.


Total:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок