Cursuri de perfecționare a contabililor de la
«Eurostudii»

Perfecționarea profesională a contabililor în Chișinău

Perfecționarea contabililor
  • Noi Vă oferim un set complet de materii, care includ materiale metodice, acte normative (legi, reguli, dispozițiile care reglementează evidența contabilă și impunerea fiscală), precum și peste 200 de documente originale pentru a fi completate.
  • Veți primi un set complet de dări de seamă anuale ale întreprinderii.
  • Durata cursului de ore este de 117 ore academice. Durata studiilor este de 3 luni.
  • Costul cursurilor este de 850 lei pe lună (2550 lei pentru curs).
  • Cunoștințele dobândite sunt confirmare prin obținerea unui certificat! Central de instruire ”Eurostudii” posedă permisiunea Ministerului Educației al RM pentru a elibera astfel de certificate, în cazul finisării cu succes a studiilor.

Află cînd încep cursurile

Prezentați-vă vă rog

Exemplu: Arsenii

Introduceți numarul de telefon în formatul corect

Exemplu: 69009122

Raitingul centrului de instruire "Eurostudii"
aferent perfecționarea contabililor:

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 из 5.00 (9 Votes)

Vă rugăm să indicați părerea Dmv despre serviciile noastre
Pentru acesta vă rugăm să vă înregistrați,
și selectați numărul potrivit de steluțe.

Pe parcursul ultimilor ani profesia de contabil rămâne una dintre cele mai solicitate pe piața de cariere. Dezvoltarea economiei în țara noastră a dus la extinderea companiilor deja existente, creșterea numărului de filiale și oficii, precum și apariția unor companii noi. Conform pronosticurilor analiticilor, interesul față de reprezentanții acestei profesii din partea angajatorilor nu va descrește nici în perspectivă.

Perfecționarea contabililorContabilitatea este o știință exactă, de aceea programul este întocmit pe exemple practice, caracteristice pentru oricare structură comercială. Materialele și sarcinile cu formule contabile tipice, pregătite de profesorii noști, rămân la absolvenții noștri și le servesc drept algoritm în lucrul lor individual.

Dacă dvs. posedați multe cunoștințe teoretice (finisarea instituțiilor superioare de învățământ, a cursurilor ș.a.), noi vă oferim cursuri practice, adică ținerea evidenței contabile a unei companii virtuale pe parcursul a câteva luni, precum și la locul de lucru din realitate.

Metodologia noastră de predare și conținutul cursului de plin drept este considerat ca fiind cel mai bun printre instituțiile de învățământ analoage din republică. Acest lucru este notat și de specialiști, și de abiturienții care și-au făcut studiile în câteva instituții de învățământ.

Părerea Dmv despre perfecționarea contabililor

Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок