Cursuri de contabilitate de la
«Eurostudii»

Cursuri de contabilitate în Chișinău

Cursuri de contabilitate
  • Durata cursului de ore este de 156 ore academice. Durata studiilor: 4 luni.
  • Costul cursurilor este de 850 lei pe lună (3400 lei pentru curs).
  • Noi Vă oferim un set complet de materii, care includ materiale metodice, acte normative (legi, reguli, dispozițiile care reglementează evidența contabilă și impunerea fiscală), precum și peste 200 de documente originale pentru a fi completate.
  • Cunoștințele dobândite sunt confirmare prin obținerea unui certificat!

Află cînd încep cursurile

Prezentați-vă vă rog

Exemplu: Arsenii

Introduceți numarul de telefon în formatul corect

Exemplu: 69009122

Raitingul centrului de instruire "Eurostudii"
aferent cursurilor de contabilitate:

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.91 из 5.00 (11 Votes)

Vă rugăm să indicați părerea Dmv despre serviciile noastre
Pentru acesta vă rugăm să vă înregistrați,
și selectați numărul potrivit de steluțe.

Cursuri de contabilitateCentral de instruire ”Eurostudii” posedă permisiunea Ministerului Educației al RM pentru a elibera astfel de certificate, în cazul finisării cu succes a studiilor.

  • Specialitatea de contabil este în prezent una dintre cele mai solicitate profesii. Orice companie are nevoie de ținerea profesională și corectă a evidenței contabile.
  • În centrul nostru de instruire dvs. veți putea urma curs aprofundat de evidență contabilă de la zero și veți putea duce evidența contabilă în companii mici și mijlocii.
  • Dvs. veți primi nu numai cunoștințe de bază necesare pentru lucru fiecărui contabil, dar veți putea de asemenea întocmi rapoarte anuale ale întreprinderilor, astfel îndeplinind funcțiile contabilului-șef.
  • Contabilitatea este o știință exactă, de aceea programul este întocmit pe exemple practice, caracteristice pentru oricare structură comercială. Materialele și sarcinile cu formule contabile tipice, pregătite de profesorii noști, rămân la absolvenții noștri și le servesc drept algoritm în lucrul lor individual.
  • Metodologia noastră de predare și conținutul cursului de plin drept este considerat ca fiind cel mai bun printre instituțiile de învățământ analoage din republică. Acest lucru este notat și de specialiști, și de abiturienții care și-au făcut studiile în câteva instituții de învățământ.

Părerea Dmv despre cursurile noastre

Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок