Cursuri 1C: Contabilitate de la
«Eurostudii»

Cursuri 1C: întreprindere în Chișinău

Cursuri 1C: Contabilitate
  • Se recomandă de a urma cursul după cursuri de contabilitate.
  • Durata cursului de ore este de 3 săptămâni (27 ore academice).
  • Costul cursurilor este de 850 lei.
  • Cunoștințele dobândite sunt confirmare prin obținerea unui certificat! Central de instruire ”Eurostudii” posedă permisiunea Ministerului Educației al RM pentru a elibera astfel de certificate, în cazul finisării cu succes a studiilor.

Află cînd încep cursurile

Prezentați-vă vă rog

Exemplu: Arsenii

Introduceți numarul de telefon în formatul corect

Exemplu: 69009122

Raitingul centrului de instruire "Eurostudii"
aferent cursurilor 1C Contabilitate:

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 из 5.00 (10 Votes)

Vă rugăm să indicați părerea Dmv despre serviciile noastre
Pentru acesta vă rugăm să vă înregistrați,
și selectați numărul potrivit de steluțe.

Businessul contemporan tot mai mult depinde de nivelul de posedare a tehnologiilor inovaționale. Evidența contabilă modernă, asigurarea succesului proiectelor de business pur și simplu nu este posibil fără cunoștințele speciale ale programelor pentru calculator. Cursurile de 1C: contabilitate reprezintă baza necesară nu numai pentru contabilului care activează, merceologului, auditorului, dar și oricărui întreprinzător care dorește să efectueze rapid și calitativ verificarea activității întreprinderii sale.

În afară de aceasta, cursurile de 1C este o asigurare a unei pregătiri profesionale, posibilitatea de a crește nivelul său de calificare chiar și pentru acei specialiști care au o experiență vastă de lucru.

Cursuri 1C: ContabilitateCursurile propuse ”Programarea și lucrul în sistemul 1C: Întreprinderea” este un program optimizat, cu ajutorul căruia se asigură posibilitatea automatizării unui număr mare de operații efectuate în evidența contabilă. Sub conducerea profesorilor cu experiență (contabililor), persoanele care frecventează cursurile 1C: Întreprindere primesc șansa de a însușii principiile de lucru ale programului susnumit, să se familiarizeze cu platforma tehnologică și cu componentele sistemului, obiectele componentului ”Evidența contabilă”.

Conform metodologiei de autor ale profesorilor cursului pentru calculator 1C oferă posibilitatea de a efectua evidența și de a pregăti dările de seamă cu ajutorul programului ”1C: Întreprinderea”, de a crea documente, tabele și de a folosi corect diferite tipuri de date în celulele tabelului.

La cursuri profesorii învață, de asemenea, efectuarea de sine stătătoare a configurării în programul 1 C, luând în considerare necesitățile de producție, modificarea diferitor oferte de afaceri cu ajutorul programului.

Absolvenții cursurilor ”Programarea și lucrul în sistemul 1C: Întreprinderea”, după finisarea studiilor, pe lângă satisfacția privind obținerea instruirii, primesc și posibilitatea de a se angaja conform specialității, precum și posibilitatea de perfecționare profesională în baza cunoștințelor dobândite.

Deprinderile dobândite asigură executarea corectă a sarcinilor puse la nivelul unui specialist cu o calificare înaltă.

Părerea Dmv despre cursurile noastre

Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок