Centrul de Instruire pentru contabili
«Eurostudii»

Informaţia economică este astăzi prezentă în toate domeniile de activitate, fiind un element important al progresului. La luarea deciziilor, conducerea agenţilor economici are nevoie tot mai mult de informaţii multilaterale privind situaţia financiară şi rezultatele activităţii întreprinderii.

La rîndul său cu ajutorul contabilitaţii putem efectua observarea şi controlul neintrerupt asupra activităţii economice a întreprinderii, astfel obţinînd informaţii despre existenţa şi modificările elementelor patrimoniale ale întreprinderii.

1C: Contabilitate

Taxa: 950 lei

 • Cursul se recomadă pentru persoanele care au studiat cursuri de contabilitate
 • Cunoștințele obținute se confirmă prin certificat de absolvire a cursului
 • Durata cursurilor: 3 săptămâni

Cursuri de contabilitate pentru incepatori

Taxa: 950 pe lună

 • Contabilitate
 • Cunoștințele obținute se confirmă prin certificat de absolvire a cursului
 • Cursul durează - 156 de ore academice
 • Durata cursurilor: 4 luni

Perfecționarea
contabililor

Taxa: 950 pe lună

 • Cunoștințele obținute se confirmă prin certificat de absolvire a cursului
 • Cursul durează
  117 de ore academice
 • Durata cursurilor: 3 luni

Cursul de ContabilitateSpecialiștii calificați, care cunosc situațiile financiare, sunt foarte prețuiți la fiecare entitate. Numai cunoștințele și iscusința poate duce spre succes o companie. Dacă dumneavoastră doriți progresul propriei afaceri sau doriți o carieră, atunci cursurile Centrului de instruire „EUROSTUDII” este cea mai bună soluție.

Cursul de Contabilitate la „EUROSTUDII”

Un grup de specialiști din cadrul Centrului de instruire „EUROSTUDII” SRL, au pregătit programa cursurilor de contabilitate atît pentru persoanele care încep de la zero studiile în contabilitate, cît și pentru persoanele care doresc să se perfecționeze. Totodată se propune studiul programei 1C „Contabilitate”.

La cursurile contabile pentru începători, studenții vor primi ca bază studiul întregii contabilități, acestea incluzînd principalele compartimente ale contabilității (cadre, vînzări, depozit, impozite, producere etc.). Programa de studii este elaborată în așa mod ca cursanții să obțină deprinderi practice, profesorul acordînd atenție individuală fiecărui student.

În cadrul cursurilor noastre veți studia:

Raitingul centrului de instruire "Eurostudii"

{extravote 1}

Vă rugăm să indicați părerea Dmv despre serviciile noastre
Pentru acesta vă rugăm să vă înregistrați,
și selectați numărul potrivit de steluțe.

 • Completarea și verificarea documentelor primare;
 • Contabilitatea stocurilor, veniturilor, cheltuielilor și a altor elemente;
 • Calcularea și achitatrea salariului;
 • Producere, caserie, bancă;
 • Situații financiare și multe altele.

În cadrul orelor de studiu, cursanții împreună cu profesorul documentează cazuri și situații concrete comune pentru marea majoritate a companiilor. În așa mod cursanții primesc exemple și situații nemijlocit necesare pentru activitatea de contabil.

Pentru toți studenții noi am pregătit setul de documente pentru lucru, care include legi, instrucțiuni, documente primare, centralizatoare, situații financiare s.a.

Specialiștii doritori să se perfecționeze, noi am pregătit cursurile cu toate modificările de legislație, cu nuanțele și specificile acestora.

Scopul nostru pentru perfecționarea specialiștilor este ridicarea nivelului de cunoștințe a acestora în majoritatea sectoarelor contabilității.

Perfecționarea contabililorCursurile 1C „Contabilitate” se petrec în baza exemplului de contabilitate virtuală, care permite studiul fiecărui sector al programei, cursurile sunt absolut practice, fiind necesare cunoștințe de bază în contabilitate.

Prioritatea cursurilor de contabilitate de la „EUROSTUDII”

Profesorii centrului de instruire „EUROSTUDII” sunt specialiști practici, care sunt gata să împartă toată experiența și iscusința lor cu Dumneavoastra. Ei sunt tot timpul la curent cu ultimile modificări din sfera contabilității, impozitelor, cadrelor și din alte sectoare importante din contabilitate.

Metodica noastră de predare este îndreptată spre aplicarea maximă a cunoștințelor teoretice în practica de contabilitate. Condițiile de studii sunt maxim apropiate de serviciul viitor al Dumneavoastră și folosim cea mai nouă tehnică.

Cursurile de contabilitate al „EUROSTUDII” sunt speciale și le considerăm cele mai efectiv din această sferă. Cu toate acestea prețurile sunt foarte accesibile. Doar în cîteva luni de studii veți primi o specialitate minunată, întrebată, liniștită și bine plătită.

Noi deținem planurile de învățămînt aprobate de Ministerul Educației al RM, care ne permite eliberarea certificatului de studii.

Și nu uitați fiecare companie are nevoie de un contabil!

Закажите обратный звонок

Comandați un apel

Eroare

Please write a subject for your message.

Закажите обратный звонок